Cea mai bună temă WordPress pentru un site de afaceri

Indiferent că ești deținătorul unei mici afaceri în Brașov sau a uneia de talie națională în București, atât brandul cât și site-ul tău web au nevoie de o temă WordPress profesională, care să reprezinte cu succes obiectivele și serviciile afacerii tale.

Site-ul tău de afaceri creează fără doar și poate prima impresie a brandului tău – aceasta fiind, de regulă, prima și adesea singura șansă de a impresiona și de a câștiga încrederea potențialilor clienți. Trebuie să expui rapid și cu precizie valorile de bază ale afacerii tale – nici nu încape discuție să procedezi altfel!

Înainte de a-ți prezenta pe scurt detaliile temei pe care ți-o recomand pentru crearea unui site de afaceri, să trecem în revistă cele mai importante calități pe care o temă WordPress gratuită trebuie să le poată oferi în mod obligatoriu:

10 factori de care trebuie să ții seama când alegi tema WordPress pentru site-ul tău:

Funcțiile disponibile. Care sunt caracteristicile de care ai absolut nevoie pentru site-ul tău? Suport pentru comerțul electronic? Suport specific pentru pluginuri? Asigura-te întotdeauna că tema pe care o alegi are caracteristicile de care ai nevoie.

Plugin-uri acceptate. Pluginurile pot face ca site-ul tău să apară profesional, să fie mai sigur și să se încarce mai repede. Asigura-te că tema WordPress acceptă pluginurile pe care le dorești (dacă nu ești sigur de asta poți adresa întrebările potrivite celui care a creat tema).

Conținutul. Dorești ca site-ul să fie doar o pagină sau plănuiești să creezi o mulțime de pagini? Este un site web bazat pe fotografii (tip portfolio) sau va fi site-ul web al afacerii tale? După cum vei vedea, un anumit conținut se potrivește unor teme mai bine decât altora.

Ușor de personalizat. Ar trebui să-ți fie foarte ușor să personalizezi tema – în caz contrar, vei întâmpina greutăți ori de câte ori doreștii să faci ceva.

SEO. Caută „SEO Optimized” sau „SEO ready” în descrierea temei. De asemenea, poți să descărci o extensie Chrome, cum ar fi MozBar, și să efectuezi câteva verificări SEO rapide pe demo-ul temei.

Receptivitatea. Tema pe care o alegi ar trebui să fie receptivă, adică capabilă să își ajusteze aspectul în diferite dimensiuni pe orice tip de dispozitiv.

Simplitate. Tema site-ului nu trebuie să fie niciodată prea strălucitoare. Deseori, temele complicate se încarcă mai lent și creează o experiență negativă pentru vizitatori.

Viteză. Viteza de încărcare a paginii este un factor determinant pentru succesul site-ului tău. Pentru a testa viteza unei teme, utilizează testul de viteză a site-ului oferit de Pingdom (introduci adresa URL a demo-ului temei și afli cât timp durează încărcarea paginii, precum și numărul de solicitări HTTP).

Obiectivul tău. Cât de bine se potrivește tema cu obiectivele tale de afaceri pe termen scurt, mediu și lung?

Securitate. Verifică întotdeauna recenziile clienților și vezi ce au spus aceștia despre securitatea temei.

Vrei să optezi din prima pentru o temă care să corespundă perfect tuturor criteriilor de mai sus? Îți prezint tema gratuită Sydney.

Sydney-WordPress-Theme

Sydney este o temă WordPress de afaceri gratuită. Aceasta nu numai că îndeplinește toate cele 10 condiții menționate mai sus, ci are și un design foarte atractiv, cum rar vei întâlni la o temă WordPress gratuită.

Sydney este o temă de afaceri foarte personalizabilă, care îți oferă posibilitatea de a crea site-ul pe care ți-l dorești cu doar câteva click-uri.

Printre zecile de funcționalități premium ale acestei teme se numără accesul la toate Fonturile Google, controlul complet al culorilor, controlul aspectului, încărcarea logo-urilor, glisorul complet, imaginea antetului și multe altele.

Având în vedere nevoile specifice unui site de afaceri, vei putea folosi rapid secțiunile de pe prima pagină pentru a crea un site uimitor, în deplină concordanță cu specificul și nișa ta de activitate.

Verifică DEMO-ul temei.
Descarcă tema Sydney.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Up Next:

3 factori de ranking pentru cele mai bune rezultate SEO

3 factori de ranking pentru cele mai bune rezultate SEO