Cele mai bune 3 teme WordPress pentru un site de întrebări și răspunsuri

Orice site de întrebări și răspunsuri ar trebui să arate impecabil. Adică să aibă un design modern, inovativ, care să rețină vizitatorii și să-i transforme în utilizatori înregistrați. Dar asta nu e tot.

Ceea ce contează cu adevărat sunt tocmai funcțiile disponibile și caracterisiticile specifice unui site de tip Question and Answers, singurele capabile să crească interacțiunea și uzabilitatea unui portal de acest gen. Îți prezint în continuare cele mai bune 3 teme WordPress premium, special create pentru realizarea rapidă și fără bătăi de cap a unui site de întrebări și răspunsuri.

QA WP Theme from EngineThemes.com

QAEngine

QAEngine este o temă relativ recentă a celor de la EngineThemes.com, o echipă specializată în crearea de teme WordPress specifice unui anumit tip de activitate online, capabile să transforme orice site WordPress într-un anumit tip de site web, în cazul de față într-un veritabil site de întrebări și răspunsuri.

Această temă include practic toate facilitățile și opțiunile de care ai nevoie pentru a construi un astfel de site și dispune de o mulțime de funcții pentru construirea unei comunități online puternice, care pot ajuta și impulsiona vizitatorii site-ului tău să se înscrie și să rămână fideli.

QAEngine include un sistem de punctare care permite utilizatorilor să își crească ratingul și să obțină privilegii pe site, în funcție de modul în care interacționează cu conținutul publicat. Tema utilizează, de asemenea, un sistem de vot în sus și în jos pentru a evalua răspunsurile trimise, ajutând cel mai bun conținut să se ridice în top. Cel care pune întrebarea poate apoi să marcheze un răspuns ca fiind cel mai bun răspuns, făcând mai ușorară sarcina vizitatorilor viitori care vor să determine rapid răspunsul corect.

Această temă WordPress de întrebări și răspunsuri este foarte configurabilă și are un design foarte modern și atractiv, fiind o alegere excelentă pentru un site Q&A de calitate.

Vezi DEMO, Descarcă tema

 


 

Ask Me QA WP Theme

Ask Me

Ask Me vine cu un design inovativ și modern, cu scheme de culori preinstalate și un instrument performant de selectare a culorilor personalizate, astfel că îți oferă libertatea deplină de a oferi site-ului tău designul pe care îl dorești.

Stilul temei Ask Me se întinde pe întregul site, inclusiv pe paginile de înregistrare, conectare și cele pentru întrebări și răspunsuri. Acest lucru contribuie foarte mult la creșterea calității experienței de utilizare, consolidând în același timp imaginea brandului tău cu fiecare vizualizare nouă a paginii.

Această temă include trei layout-uri de pagină de pornire, permițându-ți să alegi stilul potrivit pentru site-ul tău doar făcând click pe un buton. Fiecare utilizator poate obține propria pagină de profil, precum și facilitatea de a câștiga puncte pentru a-i ajuta pe ceilalți utilizatori.

Cei care pun întrebări pot ajuta restul comunității prin marcarea celui mai bun răspuns ca răspuns favorit. De asemenea, abilitatea de a urmări întrebările le permite altor vizitatori să fie la curent cu răspunsurile exact în momentul în care acestea sunt trimise.

Tema WordPress Ask Me este fără doar și poate una dintre cele mai potrivite teme pentru un site de întrebări și răspunsuri, atât prin designul pe care îl oferă cât și prin multitudinea de funcții premium cu care este echipată. Dacă ești familiarizat deja cu etapele crearii unui site web cu WordPress, tot ce ai de făcut pentru a utiliza această temă premium este să o descarci, să o instalezi și să o activezi, totul cu doar câteva click-uri.

Vezi DEMO, Descarcă tema

 


 

Discy QA WP Theme

Discy

Intenționezi să crezi un site precum Quora sau vrei să creezi un spațiu online unde publicul vizat să poată adresa întrebări? Atunci tema Discy ar putea fi exact ceea ce cauți. Oferind cu mult mai mult decât o temă WordPress de tip QA, Discy include toate caracteristicile de care site-ul tău va avea nevoie pentru a deveni un real succes. Pe lângă caracteristicile specifice secțiunii de întrebări și răspunsuri, Discy este, de asemenea, complet personalizabilă, asigurându-te că ești 100% capabil să oferi site-ului tău aspectul și forma potrivită.

Când vine vorba de funcțiile pe care le poți implementa pe site-ul tău de întrebări și răspunsuri atunci când utilizezi această temă, află că unele dintre cele mai interesante includ votarea răspunsului pentru a permite evidențierea rapidă și foarte clară a celui mai bun răspuns, pagini de profil personalizate pentru utilizatori și un sistem de puncte și insigne pentru a recompensa și încuraja interacțiunea.

Alte funcții, cum ar fi instrumentul de filtrare și căutare, precum și etichetarea conținutului, vor ajuta publicul să găsească exact ceea ce căută pe site-ul tău. În plus, este inclus și un sistem de rating ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a evalua răspunsurile trimise.

Pe lângă secțiunea specifică de întrebări și răspunsuri, Discy dispune de o mulțime de module pentru a te ajuta să deții controlul deplin asupra designului site-ului tău. De exemplu, poți alege dintr-o gamă de scheme de culori pentru a defini modul în care arată site-ul, precum și pentru a seta foarte precis proprietățile fiecărui layout de pagină. De asemenea, poți utiliza biblioteca de șabloane de pagini pentru a controla apariția fiecărei bucăți de conținut de pe site-ul tău.

Vezi DEMO, Descarcă tema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Up Next:

Cea mai bună temă WordPress pentru un site de afaceri

Cea mai bună temă WordPress pentru un site de afaceri