Cele mai bune 3 teme WordPress pentru un site auto

Ai nevoie de o tema WordPress pentru un site de prezentare servicii auto? Sau esti in cautarea unui design care sa se potriveasca de minune unui site pe nișa auto? Verifica selcția celor 3 teme WordPress ideale pentru un site web pe domeniul auto.

1. Jevelin

jevelin-wordpress-theme

Tema Jevelin WordPress este o temă WordPress special concepută pentru un site auto. Are un design bine-cunoscut pentru cele mai recente cerințe! Acesta vine cu demo-uri multiple actualizate în mod constant și o temă copil. Jevelin are multe opțiuni pre-construite pentru bloguri și layout-uri de portofoliu. De asemenea, are mai multe subsoluri și desene antet. Textele vor fi atrăgătoare, dar și translatabile pe deplin și acceptate cu RTL. De asemenea, alte aspecte interesante ale afișajului său includ efectul Parallax pentru fundaluri și videoclipuri. Nimic nu trebuie să fie codificat cu această creație minunată!

Jevelin este făcut pentru a avea toate esențiale la îndemână pentru orice subiect sau utilizare. Este o definiție multifuncțională și flexibilă. Jevelin oferă tone de widget-uri personalizate pentru a face personalizări mari și rapide. Vânzarea este gestionată cu un minunat plugin WooCommerce. Încărcați și cu Google Maps pentru a găsi și magazinele dvs. Utilizează cadrul Unyson și un constructor de pagini Drag & Drop. Dispune de asemenea de accesorii premium precum Slider Revolution și MegaMenu. Mai mult decât atât, o veți obține cu schimbul social de conținut social activat! Jevelin vă oferă o reacție de 100% la dispozitive și browsere. Include chiar tutoriale video și suport dedicat personalizat pentru a începe! Utilizați această temă minunat Shufflehound acum! Utilizați Jevelin!

Vezi DEMO, Descarcă tema

2. Motors

motors-wordpress-theme

Motors este o tematică inteligentă și responsabilă a WordPress pentru automobile și site-uri de anunțuri. Este o soluție puternică, de 7 în 1 pentru site-urile din sectorul auto, în general. Reprezentanțele auto, chiriile, revistele, blogurile și proiectele aferente sunt o potrivire perfectă. 8 demo-uri lustruite preiau presupunerile din ecuație. Personalizați-le pentru a se potrivi cu marca dvs. prin setări avansate intuitive. Filtrele de căutare personalizate puternice permit utilizatorilor să găsească ceea ce caută. Încărcați catalogul pe pagini de inventar personalizabile și personalizate. Stocurile de articole din inventar cu câmpuri personalizate vă permit să afișați toate informațiile relevante.

Rețelele de grilă și de listă schimbă lucrurile și țin cont de audiența dvs. Calculatorul de finanțe permite vizitatorilor să obțină propriile cotații de plată personalizată și de finanțare. Cu Caracteristică Comparație, clienții pot face alegerea potrivită pentru ei înșiși cu ușurință. Lăsați Motors să vă aducă afacerea dvs. auto până în secolul 21 și să profitați de recompense!

Vezi DEMO, Descarcă tema

3. AutoPro

autopro-wordpress-website-theme

AutoPro este o temă WordPress care se concentrează pe industria automobilelor. Acesta servește toate agențiile auto, magazinele de reparații, dealeri și multe altele. Acesta vine cu un cod curat și documentație completă. AutoPro pune accentul pe vânzările și / sau furnizarea de servicii legate de autovehicule. Astfel, este compatibil cu WooCommerce și Formularul de Contact 7. Magazinele includ secțiuni de previzualizare rapidă și specificații. AutoPro este bazat pe Twitter Bootstrap, ceea ce face ca personalizarea clădirilor să devină un lucru ușor. De asemenea, înseamnă că multe coduri scurte sunt incluse și, prin urmare, nu sunt necesare abilități de codificare!

Cu alte cuvinte, daca ai citit deja si te-ai familiarizat cu cei cativa pasi pentru crearea unui site web nu trebuie decat sa instalezi WordPress pe server si sa activezi aceasta minunata tema disponibila la un pret excelent doar la Themeforest.

Designul general oferă opțiuni de culoare nelimitate și suportă atât modurile în box cât și fullwidth. Veți primi 8 opțiuni pre-construite pentru paginile de pornire și 4 pentru înscriere! AutoPro este curat, neted și conceput profesional, oferind Visual Composer ca constructor de pagini. Pentru a face afișarea vizuală uimitoare, veți obține integrarea Slider Revolution. Caracteristicile Auto Pro includ un buget și un calculator pentru credite și solicitări de informații. Sunt disponibile și solicitări de test drive-uri, setări de cont și căutări rafinate. AutoPro este 100% receptiv și compatibil cu toate ecrane, dispozitive sau browsere. Acest produs Jwsthemes este puternic și verificat de calitate. Ia-o acum si nu vei regreta! Faceți-vă afacerea să crească cu AutoPro!

Vezi DEMO, Descarcă tema

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Up Next:

Cele mai bune 3 teme WordPress pentru un site de întrebări și răspunsuri

Cele mai bune 3 teme WordPress pentru un site de întrebări și răspunsuri