Top 3 cele mai bune programe pentru crearea de site-uri web în 2020

Pentru că primesc din ce în ce mai multe mesaje prin care sunt întrebat care sunt cele mai bune programea pentru crearea unui site, am realizat mai jos un clasament al principalelor soluții, alături de o descriere sumară a facilităților oferite. Iată care sunt acestea:

Top 3 Cele Mai Bune Programe Pentru Crearea Unui Site Web în 2020

1. WebWave – Alegerea Nr. 1 la nivel mondial!

WebWave este fără îndoială cel mai eficient și mai ușor de utilizat program pentru realizarea rapidă a oricărui tip de site! Cu WebWave poți crea rapid un blog, un site de prezentare, un site de anunțuri sau chiar un magazin online, iar asta fără a scrie măcar o linie de cod.

Principalele avantaje oferite de WebWave:

  1. posibilitatea de a crea un site web gratuit în mai puțin de 10 minute
  2. ușurința mare în utilizare, fiind accesibil oricărei persoane
  3. realizarea unui site cu design premium la costuri zero
  4. posibilitatea trecerii la Planul Premium la un cost redus
  5. înregistrarea unui domeniu propriu cu doar câteva clickuri

Am punctat principalele 5 avantaje oferite de WebWave. Pentru că mai sunt o mulțime de alte facilități, pe care aș vrea să le descoperi chiar tu, mergi la pagina oficială a programului accesând acest link.

2. WebNode – al doilea cel mai utilizat program pentru crearea de site-uri web!

Spre deosebire de WebWave, programul WebNode prezintă dezavantajul că este prea ”sofisticat” în ceea ce privește gradul de personalizare pe care îl poate avea noul tău site, ceea ce poate fi de-a dreptul copleșitor pentru orice utilizator fără experiență în acest domeniu.

De asemenea, trebuie să știi că WebNode este în același timp un program mai dificil, fiind mai greu de utilizat de către începători. Totodată, creând un site web cu acest program, vei avea nevoie de mult mai mult timp față de cât îți va lua folosind programul WebWave.

3. SimpleSite – un program gratuit, pentru avansați!

Spre deosebire de WebNode și WebWave, programul pentru realizarea de site-uri web gratuite SimpleSite se evidențiază prin aceea că oferă un panou de editare foarte avansat, ceea ce înseamnă că ai posibilitatea de a crea un site web pe care îl poți personaliza până în cele mai mici detalii.

Deși este un program foarte avansat, având în vedere dificultatea de utilizare și prețul foarte ridicat pentru accesarea unui pachet premium, nu îți recomand SimpleSIte decât dacă ești experimentat în crearea de site-uri web și dispui de un buget foarte mare pentru a trece la planul premium care îți oferă un domeniu propriu.

Reține de asemenea că SimpleSite NU oferă posibilitatea înregistrării unui domeniu cu extensia .ro, ceea ce este un mare minus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Up Next:

Cele mai bune 3 teme WordPress pentru un site auto

Cele mai bune 3 teme WordPress pentru un site auto