Creare site web. Cum se creează un site web bine optimizat?

creare site web

Această pagină este dedicată explicării în detaliu a diferitelor tipuri de site-uri web ce pot fi create folosind metode sigure și ușor de folosit. Vei găsi în paginile corespondente cate un ghid pas cu pas ce îți furnizează toate informațiile de care ai nevoie pentru crearea respectivului tip de site web.

Creare site prezentare

Crearea unui site de prezentare poate fi executată atât de către o agenție de web design, la prețuri începând de la 300 euro + TVA, cât și de către tine, folosind un program adecvat.

Am explicat aici foarte pe larg care sunt diferențele majore dintre cele două opțiuni, atât din punct de vedere al costurilor, cât și în ceea ce privește gradul de dificultate și avantajele oferite.

Vezi detalii →

Creare site de asigurări

Creare unui site de asigurări se poate face aplicând metoda descrisă în cadrul primei secțiuni, a site-urilor de prezentare, însă este nevoie de precizări suplimentare.

Pentru realizarea unui site de asigurări care să genereze trafic, implicit clienți, este necesară respectarea unor condiții ce țin atât de alegerea potrivită a numelui de domeniu pentru site, cât și de calitatea conținutului ce urmează a fi creat.

Vezi detalii →