Despre autor

Sunt Vlad Nicolae-Eduard, am 42 de ani, iar în ultimul deceniu am creat site-uri web de la zero pentru mai mult de 1.500 de clienți. Cunosc limbajele de programare web la un nivel avansat iar experiența mea stă la baza ideii de a crea ghidul online despre cum se face un site web.

Nu pretind că le știu pe toate, dar am pretenția că nu-mi scapă nimic atunci când vorbesc despre dezvoltare web, în general, și crearea de site-uri web, în special.

Deși nu pot vorbi la modul exhaustiv pe acest subiect, cred cu tărie că acest domeniu îmi este atât de cunoscut și familiar încât îmi oferă dreptul de a oferi sfaturi tuturor celor interesați de crearea unui site web de la zero.

Experiența mea în web developement include

  • PHP
  • CodeIgniter
  • HTML
  • XHTML
  • CSS
  • Bootstrap
  • JavaScript
  • Ajax
  • PostgresSql
  • MySQL

Am creat tutorialul despre cum să faci un site web motivat fiind de faptul că majoritatea firmelor de web design practică, de regulă, prețuri exagerate și în complet dezacord cu profesionalismul și calitatea serviciilor oferite.

De asemenea, am realizat acest ghid online convins fiind că foarte multe persoane îl vor găsi util, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure și să-mi ofere o satisfacție profesională de neegalat.

Sper că am reușit să-ți ofer toate informațiile de care ai nevoie pentru a face un site la cele mai reduse costuri posibile și cu cel mai mic efort din partea ta.

 

Mai multe despre acest site

 

Crearea unui site web se poate dovedi uneori o sarcină dificilă, mai ales când ești începător. Iar dacă firmele de web design practică uneori niște prețuri exorbitante chiar și pentru cele mai simple site-uri, era cu adevărat nevoie ca lucrurile să se schimbe cumva. Așa a luat ființă acest site.

Tutorialul despre crearea unui site web explică în cele mai mici detalii etapele creării unui site web, motiv pentru care se dorește a fi un ghid de referință pentru toți cei care vor să aibă o prezență online fără investiții costisitoare.

De notat faptul că tutorialul a fost conceput de o asemenea manieră încât să fie ușor de înțeles de orice utilizator, indiferent de gradul de pregătire sau nivelul de cunoștințe. De aceea, dacă unele informații par simpliste, sau dacă modul de prezentare al acestora nu se ridică la nivelul așteptărilor tale, acest lucru se întâmplă doar pentru a nu sacrifica scopul educativ al acestui ghid.

Ai anumite nelămuriri în ceea ce privește modalitatea de creare a unui site web? Trimite un mesaj la adresa de e-mail info[at]cumfaciunsite.com (înlocuiește „[at]” cu „@”) și acordă până la 24 de ore pentru a primi un răspuns. Mesajele prin care se solicită informații referitoare la realizarea unui site web vor fi tratate cu prioritate.

P.S. Dacă, pe alocuri, am fost neclar sau poate imprecis, nu ezita să folosești formularul de la pagina de contact pentru a intra în legătură cu mine.

Sunt aici să ajut!